تحولات منطقه

«نصرالدین عامر» معاون سازمان اطلاع رسانی انصارالله یمن جمعه شب با انتقاد از حضور نظامی ایالات متحده در دریای سرخ افزود: حضور آمریکایی‌ها این منطقه راهبردی را به یک میدان جنگ تمام‌عیار تبدیل کرده است.

مقام ارشد انصارالله: حضور آمریکا، منطقه را به میدان جنگ تمام عیار تبدیل کرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عامر که با شبکه الجزیره سخن می گفت، تأکید کرد: ناو هواپیمابر آمریکایی «ترومن» در مأموریت خود ناکام مانده و به نظر می‌رسد ایالات متحده خروج آن از منطقه را به تأخیر انداخته است.

وی با اشاره به تحولات میدانی و مواضع واشنگتن و تل‌آویو گفت: اسرائیل امروز بیش از هر زمان دیگری ضعف خود را نشان داده و آمریکا نیز به وضوح از آن دست کشیده است.

این مقام جنبش انصارالله هشدار داد: با هرگونه تجاوزی که در تلاش برای متوقف کردن حمایت ما از مردم مظلوم غزه باشد، قاطعانه مقابله خواهیم کرد.

معاون سازمان رسانه‌ای انصارالله در پایان تصریح کرد: تا زمانی که تجاوز علیه مردم غزه ادامه یابد، سطح تقابل و اقدامات ما نیز افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha